Showbiz, Stiri

“Miley Cyrus de România” revine în televiziune, la Antena Stars!

Fosta vedetă Playboy, Rocsana Marcu, se reinventează!

miley2

Rocsana Marcu s-a reinventat si a devenit “Miley Cyrus de Romania” dupa ce s-a tuns scurt si a realizat sedinta foto provocatoare in care scoate limba intocmai ca starul pop de peste Ocean. Rocsana isi pegateste acum revenirea in televiziune la carma unei emisiuni matinale ce va fi difuzata de postul Antena Stars.

miley

Pe Rocsana Marcu a primit supranumele “Miley Cyrus de Romania” dupa ce a postat fotografia pe profilul ei de Facebook. Rocsana s-a tuns scurt si a realizat o sedinta foto provocatoare, in care poarta un top alb, mulat pe sani, manusi de box rosii si scoate limba intocmai ca Miley in pictorial incendiar realizat cu Terry Richardson.

La 32 de ani, fostul star Playboy isi pregateste revenirea in televiziune la carma unei emisiuni matinale ce va fi difuzata in fiecare saptamana, de luni pana vineri, incepand cu ora 9 dimineata, la postul Antena Stars. Emisiunea prezentata de Rocsana Marcu su Razvan Botezatu va debuta pe 16 decembrie.

rocsana

“Imi era dor de televiziune si, desi am primit o multime de oferte, am ales-o pe cea care mi s-a parut cea mai serioasa si durabila. Si trebuie sa recunosc faptul ca un astfel de proiect ma provoaca din toate punctele de vedere. Am vazut ce vor sa facă oamenii cu aceasta televiziune si am ramas uimita. Nimic din ce este pe piata la momentul acesta nu arata atat de bine. Incepand cu sigla, cu modul in care se realizeaza materialele si terminand cu oamenii care fac parte din echipe. Abia astept sa incepem. Va spun sincer ca abia astept sa-l chinuiesc pe Botezatu. Cum chinuieste el vedetele, asa voi face si eu cu el, in  fiecare dimineata”, a declarat Rocsana.

blank
blank