Fostul premier Mihai Tudose reacţionează la scandalul stârnit de scurgerea în presă a unor înregistrări cu Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD, din şedinţele PSD Dâmboviţa. Tudose, care este preşedinte PSD Brăila, afirmă că ar trebui descoperiţi şi pedepsiţi cei care au înregistrat şi oferit presei discuţiile din şedinţele interne ale partidului.

„Informaţiile au fost făcute într-o şedinţă în interiorul partidului. Trebuie găsiţi şi traşi la răspundere cei care au înregistrat de-a lungul mai multor şedinţe, au făcut colaje şi le-au trimis în presă. Nu am auzit pe înregistrări oameni revoltaţi de ce spunea acolo. Şi noi, la Brăila, avem asemenea discuţii”, a declarat Tudose, pentru STIRIPESURSE.RO, adăugând că liderii partidului întotdeauna au cerut ca nemulţumirile să fie exprimate în interiorul partidului, nu în presă, adică exact modul în care a procedat Adrian Ţuţuianu.

Citeste si...
Mihai Tudose, mesaj de recunostinta: Bănicioiu şi colegii mi-au salvat viata

Fostul premier PSD este de părere că persoanele care au orchestrat scurgerea în presă a înregistrărilor din şedinţele PSD Dâmboviţa au avut drept scop acoperirea eşecului de la referendum, pentru a nu se discuta despre responsabilitatea persoanelor de la vârful partidului, strategie care a dat roade.

Mihai Tudose nu a dorit să intre pe fondul problemei şi să comenteze afirmaţiile făcute de Adrian Ţuţuianu.

România TV a prezentat în ultimele două zile mai multe stenograme dintr-o şedinţă de partid în care vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu îl critică pe ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, dar şi pe ministrul Lia Olguţa Vasilescu şi senatorul Claudiu Manda.