Showbiz, Stiri

Mihai Traistariu isi da fanele pe spate cu noul sau par

Cantaretul Mihai Traistariu incepe sa fie din ce in ce mai mandru de noul sau par. A inceput sa posteze poze cu noua sa freza

mihai_traistariu_12_1c417e6ed3

Dupa multi ani de purtat sapca si luat la misto din cauza cheliei, Mihai Traistariu incepe sa zambeasca din ce in ce mai mult cand se priveste in oglinda. 

Sacrificiul si chinurile unei operatii pentru implantul de par al lui Mihai Traistariu par sa merite. Acesta mai are putin si se pupa cand se uita in oglinda. Isi admira podoapa capilara mai ceva ca Rapunzel.

Acesta a inceput sa posteze tot felul de poze pe Facebook prin care isi tine fanele la curent cu noile lui fire de par. Mihai Traistariu este bucuros ca medicii nu l-au dus de nas cand i-au spus ca se vor observa modificari dupa 4 luni de zile.

„O sa radeti de mine … dar chiar a inceput sa-mi creasca parul bine de tot! Inca nu e gata procesul de regenerare … dar … deja se simte ! Pe bune ! Spuneti si voi daca nu-i asa !

mihai_traistariu_poze_baie_implant_par_b5e5120a47

Uite …  Va atasez poza de mai jos si … dati-va cu parerea ! P.S. : Au trecut abia 4 luni de la operatie … iar doctorul mi-a zis ca tot parul va ” rasari ” in maximum 8 luni … deci … mai am de asteptat rezultatul final!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

 

blank