Showbiz, Stiri

Mihai Traistariu are 49 de copii

Mihai Traistariu a ajuns sa stranga acasa in jur de 48 de animale. Le-a salvat pe toate de la pierire!

 

premiera-asculta-mihai-traistariu-goodbye-1

Cantaretul Mihai Traistariu mai are putin si innebuneste de tot. Ii lipsesc cativa elefanti, vreo 2 cimpanzei si vreo girafa…sau doua, ca sa ajunga ca regretatul Michael Jackson.

Iubitor de animale, Mihai Traistariu aduna de pe strada orice animal neajutorat. Acesta sufera acum ca i-au murit un catel si o pisica. In acest moment are in locuinta in jur de 48 de necuvantatoare, 11 caini si 38 de pisici.

Mihai Traistariu este mai mult revoltat pe oamenii care isi abandoneaza animalele de compane in plina strada, fara sa fie macar un pic pasatori de soarta lor. Mai curios este faptul ca toate ajunga la usa lui, inevitabil cantaretul luandu-le in ingrijire.

„Daca mai aruncati animale nevinovate la mine in fata blocului va blestem! Ieri mi-a murit o catea batrana de 15 ani si un pui de pisica, bolnavior. In loc sa fie o bucurie … au ajuns o povara animalele pentru mine! Lumea, nesimtita, cand se procopseste cu pui (de obicei primavara) arunca bietele vietati in strada. Si, nu stiu cum mama ma’sii se nimeresc toate la mine la bloc!!! Uite-asa am adunat eu … 11 caini si 38 de pisici. Iar cand unul din animale imi moare, dupa eforturi disperate de a-l tine in viata Sunt terminat pentru cateva zile! Mai am si de organizat festivaluri in perioada asta! Mi-e inima impietrita de durere si, totusi, tre’ sa ma fac ca n-am nimic!

p.s: ati simtit vreodata ca animalutzul pe care-l cresteti de atata timp este ca si copilul vostru? Eu am … 49 de copii!!! Am bagat o gramada de bani in sterilizari, tratamente, ghips, in mancarea pt. ei … Pentru oameni nu mai simt de mult timp sa fac asta!”, a spus Mihai Trastariu pe o pagina de socializare.  

blank
blank