Showbiz

Mihai s-a săturat de Hatice? A încercat să o înece, chiar la piscină!

Gest șocant făcut de Mihai! După ce Hatice s-a băgat în piscină, afișându-și formele voluptoase, Mihai i-a pus mâna pe față și a încercat să o înece în piscină. Filmulețul întreg îl puteți vedea aici!

„Știi că te iubesc”, i-a scris Mihai Grosu în secțiunea de comentarii, după ce ea a făcut public videoclipul acesta.

 

Hatice de la Mireasa se bucură de momentele însorite la piscină și nu ezită să împărtășească aceste experiențe pe rețelele de socializare. Ea a postat un videoclip în care își arată latura sa sexy, purtând un costum de baie care îi pune în valoare formele pline.

Prezența lui Hatice de la Mireasa la piscină într-un costum de baie remarcabil a atras atenția tuturor. A capturat atenția în timp ce se filma în piscină într-o manieră visătoare. Partenerul ei, Mihai Grosu, a reacționat prompt la această postare.

Hatice de la Mireasa a creat un spectacol online, prezentându-se într-un costum de baie seducător. Ea a filmat un clip în timp ce se afla în piscină, iar Mihai Grosu, soțul ei, a intervenit în scenă cu o glumă care a stârnit ușoara îngrijorare a ei. Cei doi petrec momente minunate împreună, iar fanii cuplului au avut ocazia să vadă laturi spectaculoase ale relației lor. Fosta concurentă a emisiunii Mireasa a primit aprecieri semnificative pentru prezența ei online, iar admiratorii ei au transmis numeroase comentarii de laudă.

blank