Showbiz, Stiri

Mihai Petre pregăteşte una dintre cele mai importante competiţii de dans din lume

La Romanian Open 2013 vin 500 de perechi de dansatori din 15 ţări

show-dansatori-profesionisti-810

Mihai Petre va aduce 500 de perechi de dansatori din 15 tari ale lumii la competitia internationala Romanian Open 2013, organizata de el pe 5 si 6 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Perechi clasate intre cele mai bune ale lumii, arbitri de top, concurenti cu varste cuprinse intre 6 si 60 de ani, probe de dans latino si standard cu grade diferite de dificultate, implicarea celor mai mari nume din dansul autohton si international, toate au facut ca Romanian Open 2013 sa se afle pe harta competitiilor mondiale de dans de referinta.

_C1K1284

“Este al doisprezecelea an in care organizez aceasta competitie de dans si este al doilea an in care ea este o competitie internationala, recunoscuta mondial. Am emotii mai mari ca de obicei, pentru ca este o competitie la un nivel foarte ridicat cu cele mai bune perechi ale lumii si imi doresc ca totul sa iasa cat mai bine”, declara juratul emisiunilor “Dansez pentru tine” si “Romanii au talent”, de la Pro Tv. Pentru ca in zilele de concurs, perechile sa fie in cea mai buna forma, iar spectacolul sa fie fara cusur, Scoala de dans Mihai Petre organizeaza doua zile de tabara de pregatire in care vor preda fosti campioni mondiali de dans.

CC1K9914

Mihai Petre isi doreste ca toate cele 500 de perechi sa simta pana-n varful picioarelor ca sunt in Romania indiferent din ce tara vin: “Ne-am propus ca toti strainii sa invete dansuri populare romanesti, sa simta putin din ritmul folclorului nostru, iar pentru a face asta am pregatit un moment surpriza alaturi de specialistul Marin Barbu”, mai spune Mihai Petre.

Romanian Open 2013 este un spectacol pentru toti iubitorii de frumos, pentru ca cele mai bune perechi de dans din lume vor spune adevarate povesti pe ringul de dans in pasi de vals lent, tango, vals vienez, slow foxtrot, quickstep, dar si de samba, cha cha, rumba, paso doble, jive. (I.G.)