Featured, Politic

Mihai Fifor sustine că Tudose a acumulat frustrari pentru că a esuat în PSD

Președintele Consiliului Național PSD, senatorul Mihai Fifor, a declarat vineri, după ce Mihai Tudose a spus despre acesta că a făcut parte din grupul puciștilor anti-Dragnea, că fostul premier PSD este frustrat că a eșuat în „misiunea” de a dinamita partidul din interior și că afirmațiile acestuia sunt din categoria „copiii spun lucruri trăsnite”.

„Am văzut și eu declarația pe care dl Tudose a făcut-o la Arad, sincer să fiu eu m-am obișnuit cu Mihai Tudose, el este de mult din ciclul ‘Copiii spun lucruri trăsnite’ și nici măcar nu mai caut să-l iau în serios. Pentru că a făcut o astfel de declarație la Arad, pentru mine este elocvent faptul ca la Arad, daca nu și în altă parte, Pro România este total alături de PNL și asta înseamnă alături de Falcă”, a declarat Mihai Fifor.

„Sunt lucruri care arata frustrarea la care au ajuns cei de la Pro Romania, foști colegi ai noștri, sunt lucruri care le arată supărarea vizavi de faptul că dacă nu au reușit să distrugă PSD din interior, așa cum probabil că au avut misiunea să o facă, încearca acum să-și verse amarul pe tot felul de căi și prin tot felul de declarații belicoase. Repet, îl încadrez la lucruri simpatice pe Mihai Tudose cu declarațiile sale și încerc să-i ințeleg supărarea, misiunea sa a eșuat, misiune care probabil consta în dinamitarea partidului din interior și daca tot nu au reușit, acum încearca să facă o construcție politică sortită total eșecului, în opinia mea”, a adăugat președintele Consiliului Național PSD.

blank