Featured, Politic

Mihai Fifor moare de grija Opozitiei si avertizeaza ca vor pierde din pricina lui Orban si Iohannis, pe care ii numeste aventurieri politici

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că, din cauza preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului desemnat Ludovic Orban, “incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional”, România pierde.

”Să vă spun ce pierdeţi din cauza lui Iohannis şi Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional. Cel mai grav e că nu se mai pot finanţa corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet şi boli cardiovasculare”, a scris pe Facebook Fifor.

Mihai Fifor liderul PSD mai susţine că nu se pot recalcula pensiile pentru anumiţi pensionari şi nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament, că nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiţii în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidenţiat.

”Reforma sistemului pentru siguranţa cetăţeanului a fost oprită. România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roşia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet „îngheţată” înainte de venirea iernii. Cam aşa arată „România normală” în viziunea lui Iohannis! Asta e ţara în care vreţi să trăiţi?! Puteţi opri toată aceasta spirală a căderii cu votul vostru din noiembrie”, a adăugat social-democratul.