Showbiz, Stiri

Mihai Bendeac se sterge la fund cu sfaturile din popor

Mihai Bendeac se sterge la fund cu sfaturile din popor


blankToata lumea a observat lipsa lui Mihai Bendeac de pe micile ecrane. Multa lume s-a intrebat de ce a renuntat la banii si gloria pe care le dobandise prin talentul si carisma lui. Bendeac a explicat pe pagina personala de Facebook motivele pentru care a renuntat la toate acestea. 

„De ce am renuntat la un salariu care ma facea cel mai bine platit actor roman si la gloria de a fi lider de piata? Pentru ca vreau sa fiu cel mai bun, nu cel mai bine platit… Iar pentru asta, uneori, intr-o lume in care vedetutele si actorasii zic bogdaproste cand mai prind cate un proiect, tu trebuie sa ai puterea de te repozitiona mereu, de a te retrage pentru studiu si a reveni naucitor inapoi, mai bun, mai frumos, de a-ti lucra corpul, mintea, de a privi in perspectiva, nu la ziua de maine”, spune Bendeac.


Deasemenea Bendeac isi anunta si o mare revenire, nu o sa stea deoparte, doar ca a luat o pauza din haosul showbiz-ului romanesc.

„Viata mea intreaga e momentul meu! Intreaga viata e un moment. Si la 70 de ani, tot momentul meu va fi. Mi s-a spus sa ma insor ca sa intru in randul lumii. M-am sters cu acest sfat la fund”. Mi s-a spus sa fac compromisuri pentru bani. Am proceda la fel. Iar cand voi aparea din nou (momentan nu pot sa va spun despre ce e vorba), nu va fi un nou proiect sau un nou show. Ci un nou pas… Credeti-ma.. Merita asteptarea. Veti vedea”, puncteaza Bendeac.

 

blank