Mihai Bendeac
Showbiz

Mihai Bendeac, o despărțire dureroasă și multă frică

Anii de prezență permanentă în platourile de filmare ale televiziunilor, alături teatru și proiectele personale par să-l fi dus pe Mihai Bendeac la capătul puterilor.

Actorul Mihai Bendeac încearcă să-și revină după experiența de la iUmor. Departe de televiziune, el străbate țara cu spectacolele de teatru în care joacă. Un rol i se potrivește ca mănușa.

Mihai Bendeac nu intenționează să revină prea curând în televiziune, după ce a părăsit emisiunea iUmor. El spune că este fericit în această pauză, mai ales că își poate pune în practică și alte proiecte. În prezent, Bendeac se află într-un turneu cu teatrul în cadrul căruia activează, iar între timp lucrează la două filme.

„Sunt într-un turneu cu teatrul. Avem o microstagiune, apoi iau o vacanță de vreo două săptămâni jumate, în care chiar nu vreau să fac nimic. Am tot fost plecați, acum ne întoarcem de la Iași. Mai avem la Timișoara, Târgu Mureș, și opt spectacole la Național. Toate sunt sold-out. Mă refer la «Desculț în parc», cel mai nou spectacol al nostru și ne bucurăm de el”, a declarat Mihai Bendeac.

Pe de altă parte, el a mai spus că lucrează și la cele două filme pe care dorește să le lanseze. Unul dintre acestea este deja în preproducție.

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge, însă, în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată”, a mai spus Mihai Bendeac.

Când va reveni în studiourile de televiziune

Despre televiziune, Mihai Bendeac a afirmat că deși a lucrat la două formate de emsiune, nu are chef să le traspună și în realitate. El a refuzat să dea detalii despre relația sa cu trustul Intact, pentru care a lucrat, spunând că aceste detalii nu pot fi dezvăluite publicului. În schimb, a precizat că nu-și dorește să revină în studiourile TV.

„E o pauză binevenită de la televiziune. Momentan, nu mi-e dor, sunt fericit așa. Între timp, am scris și două formate de televiziune, dar nu am avut chef să le și pun în practică”, a mai afirmat actorul.

Actorul a precizat că are mai multe posibile variante pentru cele două proiecte pe care le-a pus pe hârtie. Iar unul dintre acestea este de a le propune unor televiziuni străine.

„Am mai multe variante. Le pot trimite și la televiziuni din străinătate, să le cedez franciza, dar și aici, la noi. Dacă vor fi preluate în România, da, voi și apărea în ele”, a menționat actorul.

Mihai Bendeac se pregătește de vacanță

Oricum, în viitorul apropiat, artistul a precizat că-și dorește o vacanță în timpul căreia să nu mai știe de muncă. Mihai Bendeac a precizat că își va petrece timpul liber în țară, la Vama Veche și prin Timișoara.

blank