Showbiz, Stiri

Mihai Bendeac ii cere scuze lui Serban Huidu

Mihai Bendeac a fost dezinformat privind difuzarea unei melodii la Kiss FM si ii cere scuze lui Huidu

Mihai BendeacMihai Bendeac a transmis zilele trecute pe platforma Facebook ca este complet dezamagit de colegul de breasla Serban Huidu privind faptul ca a refuzat sa ii difuzeze melodia “Doi in Unu” la radio, pe care o cantat alaturi de Delia. Acesta a fost nemultumit mai ales de faptul ca Serban Huidu ar fi refuzat transmiterea melodiei pentru simplu fapt ca Delia si Bendeac sunt de la concurenta.

Insa Mihai Bendeac a recunoscut ca a fost dezinformat si dupa multe discutii cu Serban Huidu, a inteles ca nu acesta este de vina si ca decizia nu a tinut de el.

“Cred ca nimic nu poate duce mai departe show-biz-ul romanesc decat corectitudinea. Astazi am avut o discutie incinsa (dar lamuritoare) cu Serban Huidu.Si-a dat cuvantul de onoare ca nu are o problema cu faptul ca eu sau Delia am face parte din alt trust si ca totul a fost o neintelegere de comunicare.Il cred.Deci… Daca nu asta e argumentul pentru care piesa ”Doi in Unu” nu se difuzeaza/nu se va difuza pe Kiss, nu am NICIO problema! E dreptul oricarui radio sa nu creada intr-o piesa. Ei nu au crezut in a noastra. Pot sa accept fara retineri aceasta chestiune. Poate ca nu e indeajuns de buna pentru ei, poate nu e pentru targetul radiourilor, poate ca… orice! N-am nimic de comentat! Acela cu trusturile era singurul argument care ma poate revolta. Restul, le accept cu toata responsabilitatea, atat eu, cat si Matache. Imi cer scuze public. Am fost, pare-se, dezinformat. PS – Valul urias de simpatie pe care melodia Deliei a starnit-o pe online, ma face sa nu ma intereseze daca va fi sau nu difuzata pe radio. Scopul a fost deja atins.”, a spus Bendeac pe Facebook. .