Showbiz

Mihai Bendeac, dezvăluiri din culise: M-am speriat ÎNGROZITOR! M-am certat cu toată lumea

Vedeta Antena 1 Mihai Bendeac nu trece prin momente tocmai fericite și a ținut să împărtășească acest lucru cu prietenii de pe Facebook. Asistând la audițiile pentru emisiunea ”iUmor”, Bendeac susține că s-a speriat îngrozitor pentru că nu se mai găsesc talente și din acest motiv a ajuns să se certe cu ceilalți jurați, dar și cu cei din echipa de producție.
“Au trecut 5 zile de audiții iUmor. M-am speriat îngrozitor. Din această cauză, parcă nu m-am regăsit. De ce m-am speriat? Fiindcă am văzut foarte puțini concurenți buni. Foarte puțini. În rest, mulți impostori, unul pe care am încercat 20 de minute să-l fac să repete după mine primele 2 versuri din Luceafărul și n-am reușit, un concurent care vorbea despre cât de proști sunt românii iar el pronunța “clansonez” în loc de “claxonez” și lista poate continua.
M-am certat, pe rând, cu: concurenții, cu Matache, cu Cheloo, cu alți concurenți, iar cu Matache, cu mine, cu viața, cu alți concurenți, încă o dată cu Matache, de două ori la rând cu Cheloo, cu soarta, cu viața, cu producătorii, din nou cu Matache.
Nu știu dacă a doua sesiune de audiții va aduce lumina ca și concurenți. Dar am avut o revelație vineri. Revelație compusă din trei: o discuție cu Cheloo (face terapie cu mine), o vorbă spusă de Șerban Copoț.
iUmor (probabil ultimul sezon) nu e despre concurenți. Nu e nici despre juriu. E despre viață. Cu bune și cu rele. Despre niște oameni care trăiesc niște experiențe. Nu mereu fericite. Dar le trăiesc viu, sincer. Cred că asta e lecția mea ultimă spre iluminare. Când viața îți dă lămâi, fă limonadă. În a doua sesiune de audiții, fie ce-o fi. Eu fac limonadă. Seară faină!”, a scris juratul pe pagina sa de Facebook.