Showbiz, Stiri

Mihai Albu îşi curtează fosta nevastă ca pe vremuri

Iulia Albu îi deschide, uneori, şi uşa dormitorului

10-vdt-Iulia-Albu-si-Mihai-Albu_8f6b7d87a2

Mihai (51 de ani) şi Iulia (31 de ani) nu pot trăi unul fără celălalt, asta e clar, din moment ce au divorţat în luna februarie a acestui an şi s-au împăcat trei luni mai târziu. Însă, deşi apropiaţii lor se aşteptau ca foştii soţi să revină sub acelaşi acoperiş, iată că ei preferă să locuiască la etaje diferite, deoarece încă nu şi-au rezolvat pe de-a-ntregul problemele care au provocat ruptura mariajului.

Foştii soţi Albu nu se grăbesc să ajungă din nou la altar, chiar dacă au început să devină mai toleranţi unul cu celălalt, iar în unele nopţi, spun apropiaţii, Mihai se mai “furişează” în dormitorul Iuliei.

10-vdt-albu-ceai_35e7074c8a

Designerul a luat aminte la reproşurile ei, aşa că acum îi acordă mai multă atenţie. Prin urmare, a însoţit- o în scurte vacanţe în afara Bucureştiului, undeva, la munte, şi, mai nou, îi dă întâlnire chiar şi în oraş, ca pe vremea când s-au cunoscut.

10-vdt-alba-la-ceai_bcec8e5ede

De pildă, de Sf. Dumitru, ei au profitat de vremea frumoasă de afară, dar şi de faptul că fiica lor, Mikaela, (4 ani) se afla în grija bunicilor şi au petrecut câteva ore relaxante într-o ceainărie de fiţe, unde au povestit câte-n lună şi-n stele. Încântaţi de timpul petrecut împreună, ambii şi-au postat pe contul de Facebook fotografii de la romanticul “rendez-vous”.

Designerul a declarat de curând că intenţionează să-şi recucerească fosta soţie şi că vrea să îmbătrânească alături de ea, dar că se cam teme să o invite din nou la altar.

 

blank