Featured, Showbiz

Mihai Albu foc și pară pe fosta soție: ”Iulia m-a lăsat să-mi văd fetița un singur minut”

Deși au trecut patru ani de când au divorțat, iar lucrurile păreau că s-au liniștit între Iulia şi Mihai Albu, ei bine se pare că situația nu este deloc așa. Jurata emisiunii “Bravo, ai stil!” este acuzată de fostul ei soţ că nu îl lasă să o vadă mai des pe Mikaela (7 ani), unicul lor copil. Ultima întâlnire tată-fiică a durat fix 60 de secunde. Mihai îşi caută acum dreptatea la tribunal.

Mihai Albu şi-a luat inima în dinţi şi a chemat-o pe Iulia Albu, pe 20 ianuarie, în faţa magistraţilor, în speranţa că situaţia se va remedia: “Am încercat să rezolv lucrurile pe cale amiabilă, am făcut o notificare acum zece luni, dar nu s-a putut ajunge la un numitor comun cu Iulia. Nu am mai vorbit cu fosta mea soţie. Ultima dată am văzut-o pe fiica mea, luni, un minut, pe holul casei. Şi am apucat să îi zis că o iubesc şi să vină să stea cu mine, să petrecem mai mult timp împreună. Eu am chemat-o pe Iulia în instanţă pentru că vreau un program stabil în ceea ce priveşte timpul petrecut alături de Mikaela, deoarece nu îmi doresc să fie la discreţia fostei mele soţii, când are timp şi chef ea”, a spus el, plin de tristeţe.

”Am cerut un sfert din vacanţe şi subvacanţe alături de fetiţă, să petrec Sărbătorile de iarnă şi de Paşte din doi în doi ani cu ea, şi să petrecem împreună două weekend-uri din patru. Vreau să mai precizez că nu am spus niciodată că îmi interzice să îmi văd copilul, ci doar că mă lasă să fiu lângă ea când are chef”, a mai adăugat Mihai Albu.14-vedzixizxete-7

blank