Showbiz, Stiri

Mihai Albu este socat si acum de divortul cu Iulia

Designerul Mihai Albu vorbeste si acum despre divortul cu Iulia

Mihai AlbuAparent Mihai Albu nu poate sa treaca peste divortul de Iulia. Si acum vorbeste despre cumplita intamplare, dar mai ales ca a nimicit o familie.

“Imi pare rau ca am nimicit o familie in care exista si un copil. Probabil vom intra amândoi in alte relatii si vom face ping pong cu copilul. Mi-as fi dorit sa imbatranim impreuna, sa ne crestem impreuna copilul.”, a spus Mihai Albu.

Cu toate ca Mihai si-ar fi dorit sa imbatraneasca alaturi de fosta sotie, acum este dispus sa isi vada mai mult de sanatate, divortul lasand-ul fara cateva kg. Designerul a spus ca ar fi procedat altfel inainte sa semneze actele de divort, poate s-ar mai fi gandit un pic.

 “Eu nu am reusit sa ies din relatie, inca am impresia ca ea este sotia mea si am impresia ca daca ies cu altcineva insel. Daca Iulia ar fi spus sa ne mai gandim, m-as mai fi gandit. Nu zic ca nu mi-as dori sa se mai poata face ceva. Era mai bine daca stateam o perioada separati si apoi sa luam o decizie. Nici nu se merita sa reincalzim o ciorba de dragul copilului. Sunt dispus sa-mi refac viata, pentru ca trebuie sa-mi fie bine si mie. Trebuie sa am grija sa fiu sanatos, pentru fetita mea. Imi pare rau ca am slabit, e de la stres si de la nervi. Am 57 de kilograme”, a completat Mihai Albu. .