Showbiz

Mihai Albu a marturisit motivul divortului de Iulia Albu

Mihai Albu a divortat de sotia sa, Iulia, in urma cu doi ani. Decizia creatorului de pantofi a luat prin surprindere pe toata lumea.

La-doi-ani-de-la-divort--Mihai-Albu-a-marturisit-motivul-divortului-de-Iulia-Albu---A-fost-de-neiertat--
Chiar Iulia Albu a ramas uimita de hotararea brusca a sotului sau. Desi atunci nu a vrut sa dea prea multe detalii despre motivele care l-au determinat sa depuna actele de divort, acum creatorul de pantofi a dezvaluit tot.

Se pare ca episodul care l-a scos din minti pe Mihai Albu a avut loc in 2011. Atunci, au avut loc Premiile Gopo, iar Iulia Albu a socat pe toata lumea cu tinuta sa, cand a purtat o rochie transparenta si fara lenjerie intima.

„A fost de nesuportat! A fost de neiertat! Peste asa ceva nu am putut sa trec! Discutii aveam cu mult inainte. Eu nu eram de acord cu aparitiile ei excentrice. Apoi, am primit invitatia la Premiile Gopo. Iulia nu avea invitatie. M-am apucat sa ma imbrac, si ea dupa mine. O urmaream sa vad ce-si pune pe ea. Cand a aparut in fata mea, nu-mi venea sa cred. Am intrebat- o ce-si mai pune pe deasupra. Iulia mi-a spus ca doar atat. Atunci am explodat: Tu cu mine nu mergi asa! si am iesit pe usa. Ca sa nu facem scandal in public, am tacut. Apoi, camere foto, televiziuni… toate pe noi. Cand am ajuns acasa a inceput din nou scandalul… Nu am putut sa trec peste acest fapt!”, s-a confesat Mihai Albu unor prieteni.

blank