Featured, Showbiz

Mihai Albu a dat-o de gol pe fosta soție. Uite cine este iubitul ei

Mihai Albu și Iulia Albu au divorțat cu zâmbetul pe buze în urmă cu patru ani. Dacă atunci au mers la notar ținându-se de mână, acum s epare că s-a pornit un adevărat război între cei doi.
Mai exact, Mihai Albu o acuză pe Iulia că nu este lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela, fiica lor în vârstă de șapte ani.

„Eu mi-am dorit un program concret, bine stabilit, am cerut weekend-ul unu și trei din lună, o parte din vacanțe, am cerut să mă văd un an de Paște cu Mika, iar în altul de Crăciun. La divorț am avut două luni pe an și o lună din vacanță. Am trimis o notificare executorie pentru a ne vedea la un notar și a stabili altceva, dar am așteptat trei luni și nu mi-a răspuns la notificare. Nu am niciun cuvânt rău de spus la adresa fostei mele soții. Nu am să mă plâng decât de o lipsă de program fix. Asta a dus la disfuncțiuni în programul meu, cât și al copilului. Mi-am dat seama că nu fac față unui program aiurea. Am avut diverse discuții în care mi-a spus că nu e de acord”, a povestit Mihai Albu la „Teo Show”.

Iulia nu a lăsat lucrurile așa, ci s-a angrenat într-un schimb de replici cu fostul soț, despre care a spus că a făcut intenționat publice toate aceste lucruri: „Voi regla lucrurile așa cum trebuie și o voi face irevocabil. La divorț am primit o sumă de bani și am cumpărat un apartament în același bloc, care aparținea mamei sale, am contract de vânzare-cumpărare. Nu voi mai ține apartamentul acela. Îl scot la vânzare. O să mă mut foarte repede din acel imobil. Mă simt hărțuită de fostul meu soț. Nu i-am îngrădit niciodată accesul la copil.”

Mai mult de atât, Mihai Albu a spus că nu poate merge la ușa Iuliei pentru că îi este teamă să nu-i deschidă chiar actualul iubit al acesteia. “Crezi că pot să merg la ea la ușă și să-mi deschidă iubitul ei?” E cetățean străin și e mai mereu plecat, dar când vine în România stă acolo. Uneori îmi spune și Mika”, a mai adugat Mihai Albu.

blank