Mihaela Rădulescu a dezvăluit care sunt tratamentele de îngrijire intravenoase la care recurge la vârsta de 51 de ani. Vedeta a recunoscut și micile intervenții chirurgicale.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că pentru a avea un ten cu aspect tânăr la vîrsta de 51 de ani, aceasta recurge la un tratament bizar care implică administrarea intravenoasă de vitamine, în special de vitamina C, mangneziu, calciu și alte minerale.

Vedeta a recunoscut că recurge și la mici intervenții chirurgicale, cum ar fi liftingul cu fire.

„Uite, eu ador să mă duc la doctorul Stan, foarte tare. Să fac chestii nechirurgicale, proceduri semichirurgicale. El face un lifting după care eu sunt topită. Este un lifting făcut cu niște fire, frumos tare! Și care, într-adevăr, îți mai atenuează din riduri. Dintr-un om așa mai obosit, cum suntem toate după o vârstă, că așa îți arată fața, practic acest lifting îți înseninează toată fața”, a dezvăluit ea potrivit Libertatea.

Mihaela Rădulescu: „Îmi fac supradoză de vitamina C”

Mihaela Rădulescu susține că nu crede în cremele de îngrijire care sunt mediatizate de alte celebrități, ci are mult mai multă încredere în administrarea intravenoasă de substanțe hrănitoare care stimulează producția de colagen, cum ar fi vitamina C.

„Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat. Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte”, a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu pentru aceeași sursă.

Mihaela Rădulescu: „Alcoolul îmbătrânește!”

Vedeta a mai adăugat că a renunțat la consumul de alcool și că are mare grijă la dietă. De asemenea, Mihaela a mai menționat că practică sportul cu religiozitate.

„Eu sunt un om care nu bea alcool niciodată. Asta aș trece-o tot la secrete pentru că vă spun, fetelor, alcoolul îmbătrânește! Fac sport, nu zilnic, să nu exagerez, dar de câte ori pot. Stau fără maximum două, trei zile. Și în general încerc să mănânc, mai ales acum, la vârsta asta, când nu mai pot să mănânc cum mâncam la 20 de ani, munți de mâncare și să nu se vadă nicăieri. Acum constat că și dacă beau apă se vede și atunci încerc să mănânc cât de cât mai sănătos”, a mai povestit vedeta.
Citeşte întreaga ştire: Ce tratamente face regulat Mihaela Rădulescu pentru a se menține tânără. „Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme”