La inceputul lunii august, pe 3 august, Mihaela Radulescu – fosta Banica, fosta, Schwarzenberg, fosta Tiganu (pe numele de domnisoara) – va implini 46 de ani, iar dorinta ei de a ramane in atentia lumii si de a-si pastra forma fizica perfecta este din ce in ce mai mare. Zilele trecute, diva de la Monaco a postat pe pagina sa de Facebook cateva imagini costum de baie. 
Mihaela-Radulescu (1)Vedeta a vrut sa le demonstreze fanilor sai ca desi are 45 de ani (inca), ea poate concura cu orice tinerica.
In imaginile postate pe reteaua de socializare, se intrevede insa si nu nou tatuaj, chiar in zona inghinala, despre care Mihaela Radulescu a marturisit ca l-a facut special pentru iubitul sau Felix.
 
 „Prima poza e ….vedere de la Mare, cu ganduri bune, catre toti cei interesati !:) A doua poza e doar ca sa va aduc aminte ca am 45 de ani si fac sport zilnic, mananc sanatos si controlat si incerc sa nu-mi irosesc viata si tineretea (credeti-ma, buletinul e o tampenie, in suflet e varsta reala !) cu nimic din ce mi-ar intuneca zambetul. Ma bazez cel mai mult pe …iubire, in absolut toate directiile – de la aceea pentru mine insami si cei foarte apropiati, pana la cei care ma inspira, fie si de la mare distanta, dar si pe grija permanenta de a-mi umple timpul vietii cu exact ceea ce are valoare, greutate in timp si gust imbatator….
 
Nici nu va imaginati ce gusturi si arome are viata, cand o consumi cu capul imbratisat de suflet…”, a scris Mihaela Radulescu la descrierea celor doua[ imagini publicate pe contul ei ofiacil de socializare si pe care admiratorii ei au anuntat-o ca sunt numai bune de pus pe frigider”, a scris Mihaela Radulescu pe pagina sa de Facebook.
Citeste si...
Hot! Iată rezultatul operaţiilor de silicoane puse de chirurgul-director de la spitalul de arsi!