radulescu_m-crop-644x416

Dacă în trecut au format un cuplu, în prezent, Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu s-au reunit, pentru a juca în comedia #Selfie, care îi transformă pe aceştia în părinţii unei adolescente de bani gata.

„E foarte nostim și mi-a plăcut ideea Cristinei Iacob de a ne pune pe noi doi în această situaţie. E ca o poveste aspirațional – emoţională pe care n-am trăit-o niciodată. Probabil că atunci când eram cu Mihaela, amândoi ne-am fi dorit să avem… nu această situaţie, dar măcar să fim în această situaţie”, a declarat Dan Chişu, conform libertatea.ro.

Deşi personajele celor doi au reuşit să îşi susţină copilul din punct de vedere financiar, Yasmine ( interpretată de Crina Semciuc), se dovedeşte a fi o adolescentă rebelă, care trece printr-o serie de aventuri chiar înaintea examenului de bacalaureat.

Numeroşi actori cunoscuţi precum Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Călin fac parte din distribuţia filmului #Selfie, care promite să capteze atenţia publicului într-un mod desăvârşit.

Citeste si...
Ioana Petrescu revine în funcţia de consilier al primului ministru