Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu și Dan Chișu au un copil împreună?!

După 20 de ani de la momentul când formau un cuplu, cele două vedete recunosc!

 SELFIE_1

Da, au un copil împreună, însă doar în comedia #SELFIE! La aproape 20 de ani de când formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, Mihaela Rădulescu și Dan Chisu sunt din nou împreună, de această data pe marile ecrane, unde din 9 mai își continuă povestea de dragoste în filmul #SELFIE, care spre deliciul publicului îi va transforma în părinții unei adolescente rebele.

Dacă în urmă cu câteva luni pozele cu Mihaela Rădulescu și Dan Chișu în pat stârneau curiozitatea tuturor, acum cu aproape 2 săptămâni înainte de premiera comediei #SELFIE, cei doi se pregătesc deja să își facă apariția împreună la premiera de gală a filmului de la CinemaPRO.

SELFIE_2

,,E foarte nostim și mi-a plăcut ideea Cristinei Iacob de a ne pune pe noi doi în această situație. E ca o poveste aspirațional – emoțională pe care n-am trăit-o niciodată. Probabil că atunci când eram cu Mihaela, amândoi ne-am fi dorit să avem… nu această situație, dar măcar să fim în această situație.”, declară Dan Chișu despre asemănarea dintre povestea de dragoste trăită cu Mihaela Rădulescu și cuplul pe care îl interpretează în #SELFIE.

Filmul îi aduce pe cei doi în ipostaza de părinți care pe plan financiar au reușit să își susțină din plin copilul, însă emoțional au lipsit cu desăvârșire din evoluția tinerei Yasmine (Crina Semciuc), care poate fi descrisă cu ușurință ca un copil de bani gata.

În regia Cristinei Iacob, comedia #SELFIE are o distribuție impresionantă, din care nu lipsesc celebritățile, Mihaela Rădulescu și Dan Chișu fiind însoțiți pe marile ecrane de Răzvan Fodor, Nicoleta Luciu, Carmen Tănase si Cătălin Cățoiu, dar şi de actori consacrați precum: Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu și Florin Călinescu, care vor cuceri publicul prin personajele lor savuroase.

Cea mai grea misiune însă le revine tinerilor care interpretează rolurile principale: Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan și Alexandru Călin.