Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu şi-ar face o operaţie estetică!

Vedeta susţine de la Monaco chirurgia estetică românească!

Mihaela

Mihaela Radulescu sustine ca operatiile estetice vor fi mereu un subiect de actualitate. De aceea începe să-i prezinte pe medicii specializaţi, făcându-le  reclamă pe faţă!

Intr-un post de pe Facebook, Mihaela Radulescu a recunoscut ca este de acord cu operatiile estetice atunci cand natura nu a fost prea darnica.

“Operatiile estetice – un subiect mereu hot! Inaugurez astfel o rubrica noua pe pagina mea de FB – voi avea cate un invitat, o data pe saptamana, care va va raspunde la intrebari pe diverse teme de interes general. L-am ales pe dr. Stan pentru ca este o personalitate remarcabila in domeniu, cu mari realizari pe plan intern, dar si cu o abundenta activitate internationala, unde este recunoscut nu numai ca un mare specialist, dar si ca un inovator. In plus, este singurul medic chirurg estetician la care am apelat (pentru operatia de marire a sanilor) si la care as apela oricand, daca mi-ar mai veni si alte idei de “redecorare estetica”. Un nas prea mare sau prea stramb, sani prea mici sau prea mari, grasime in plus, riduri sau cearcane, par prea rar, buze prea subtiri, gusha, burta, cicatrici de care vreti sa scapati, alunitze prea mari etc- iata doar cateva idei pe baza carora va puteti construi intrebarile. Curaj!”, a scris ea pe reteaua de socializare