Mihaela Rădulescu
Showbiz

Mihaela Rădulescu și-a ținut fiul departe de iubiți. Povestește de ce a făcut-o

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu deja de peste zece ani. Au aceleași pasiuni, aceeași vârstă, sunt un cuplu cu adevărat fericit. Sporturile extreme și adrenalina fac parte din viața lor, în mod constant. Dar și o grilă de valori perfect asumată și înțeleasă.

Mihalea Rădulescu spune că și-a ținut fiul departe de iubiți. Pe rețelele sociale practic nu sunt imagini cu iubitul ei, Felix, și cu Ayan, fiul ei. Nu unele explicite. Mihaela Rădulescu a postat ceva dintr-un peisaj litoral, într-una din verile trecute, în care i-a arătat pe cei mai importanți bărbați din viața ei, fotografiați din spate.

Mihaela Rădulescu și-a arătat fiul și iubitul dintr-o vacanță la mare petrecută împreună (Sursa foto: Instagram)

Deși unora li se poate părea ciudat, mult timp după ce s-a despărțit de Elan Schwartzenberg, diva și-a ținut iubiții departe de fiul ei. Inclusiv pe Felix Baumgartner, marea ei dragoste de acum, l-a ținut deoparte preț de câțiva ani. Iar până la sportivul extrem care a sărit din stratosferă, vedeta a avut relații notabile, una din ele, pentru care a divorțat și care a durat ceva timp, fiind cu Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu

Lecție pentru mamele singure

Diva stabilită în Monaco a povestit într-un podcast de ce nu le-a făcut cunoștință iubiților ei cu fiul său. Ceea ce spune vedeta e o lecție de viață pentru mamele singure. Nu puține sunt cele care duc copiii cu ele la primele întâlniri, fără să se gândească ce mult îi afectează pe aceștia.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, l-a cunoscut pe actualul iubit al mamei sale abia după ce relația dintre ei a trecut de doi ani (Sursa foto: Instagram)

Mamă atentă, Mihaela Rădulescu a vrut tot ce e mai bun pentru unicul ei fiu, și mai ales ca acesta să crească și să se dezvolte armonios, inclusiv emoțional, având în față o singură figură paternă, cea a tatălui său, Elan Schwartzenberg. Faptul că relația între părinți nu a mers, nu a însemnat nicio secundă că tatăl lui Ayan nu a fost la rându-i la fel de implicat în creșterea și dezvoltarea băiatului.

3

Mihalea Rădulescu și-a ținut fiul departe de iubiți

„N-am adus pe nimeni niciodată în casă. Nici măcar pe Felix. Când a apărut în viața mea, n-a văzut copilul sau casa mea decât după 2 ani, când am simțit că e în regulă, că e copilul deja suficient de mare, că pot să-l prezint ca pe un prieten. Cred foarte mult în povestea asta. Nu voiam deloc să-l amețim și pe el. Nu m-a văzut (n.r. – Ayan) vreodată cu altcineva. Nu că nu mi-am adus acasă iubitul, dar nici nu am ieșit undeva în trei.

Eu cred că atunci când copilul e foarte mic, nu-i bine să-i bagi în cap astfel de lucruri pe care copiii nu le înțeleg. Sunt convinsă că fiecare subiect are vârsta lui de comunicare, de povestit, de explicare”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu deja de

Mihaela Rădulescu

Ea a amintit și momentul când l-a invitat prima dată pe Felix Baumgartner la ea acasă, unde era și fiul său, Ayan. Acesta avea 12 – 14 ani și Mihaela Rădulescu a simțit că era destul de mare ca să înțeleagă deci „este în regulă să aduc pe altcineva acasă”. Ea spune că vârsta fiului i s-a părut potrivită pentru a înțelege că mama sa a intrat într-o relație serioasă și asumată.

În continuare a explicat și de ce și-a ținut iubiții departe de intimitatea căminului. „Cred că nu-i bine să plimbi prin casă prea multe personaje masculine dacă există un tată! Cum, la fel, cred că nu-i bine ca nici el (n.r. – copilul) să-și vadă mama în două, trei situații diferite. Minunat ar fi să fie o relație, una și bună”, a concluzionat vedeta.

blank