Showbiz, Stiri

Mihaela Radulescu se miră şi ea că are atâţia fani pe Facebook!

Este admirată deşi este şomeră, fără emisiune sau vreo activitate vizibilă în România

mihaela-radulescu Dani

Mihaela Radulescu marturiseste ca se simte magulita de faptul ca peste 50.000 de oameni au dat like paginii sale oficiale de Facebook, in conditiile in care nu prezinta nicio emisiune si nici nu are niciun proiect mediatic in derulare.

Mihaela Radulescu isi petrece aproape intreaga zi pe Facebook. Scrie posturi si raspunde aproape in timp real celor care comenteaza in dreptul acestora.

La inceput, vedeta si-a folosit pagina personala de Facebook ce a devenit „urmarita” de peste 100.000 de „followeri”. Ulterior, Mihaela si-a creat o pagina oficiala de „like” ce a fost apreciata pana in prezent de peste 50.000 de oameni.

mihaela-radulescu-facebook

Acest succes a impresionat-o pe vedeta in conditiile in care nu se afla la carma niciunei emisiuni TV sau a unui proiect de mare anvergura in Romania.

“Multumesc pentru cele peste 50.000 de like-uri pe pagina publica. Am activat-o real acum 3 luni, asa ca dati-mi voie sa ma minunez de performanta si sa va raman datoare !:) Nu am nicio emisiune la tv, nu am concerte pe nicio scena:), nu am emisiune la radio si nu scriu rautati – de-aia mi se pare grozav ca am ajuns la un numar atat de mare si rotund…. Sper sa ramanem mereu în aceasta comunicare simpla si directa si sa ne hranim reciproc cu energie buna, zilnic”, a scris Mihaela Radulescu pe pagina ei de Facebook.

blank