Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu s-a dus din nou la „sculptor”

Diva de la Monaco a dat 2.000 € ca să-şi repare nasul

  Mihaela-Radulescu operatii

Mihaela Rădulescu şi-a surprins fanii cu noua înfăţişare, un nas mai mic şi drept. Surse din apropierea vedetei susţin că noua intervenţie, a treia la număr, ar fi costat-o pe divă 2.000 de euro, cam tot atât cât a dat pe silicoanele pe care i le-a pus, în urmă cu 12 ani, medicul estetician Constantin Stan, din Bacău.

Perfecţionistă din fire şi tenace, Mihaela Rădulescu a făcut numeroase eforturi pentru un look impecabil. Dietele, sportul, dar şi bisturiul, acolo unde nu s-a putut repara altfel, au fost armele folosite de Mihaela pentru a arăta ca o divă. Deşi îmbunătăţirile ei chirurgicale au fost uşor de dibuit de către orice medic priceput, Mihaela Rădulescu a refuzat cu îndârjire să şi le asume.

Presată de ziariştii curioşi, ea a decis să spună adevărul doar pe jumătate, recunoscând că are o singură operaţie, de implant mamar, deşi cunoscuţii ei ştiau de mai multe intervenţii: una la bust, două la nas, una la talie, mai multe liposucţii, dar şi câteva la nivelul feţei. Nemulţumită de rezultat, Mihaela Rădulescu şi-a forţat norocul şi a bătut din nou la uşa medicului estetician, mândrindu-se acum cu noul nas, mai mic, operaţie pentru care a scos din buzunar suma de 2.000 de euro.

 

 

blank