Mihaela Rădulescu a revenit în forță în lumina reflectoarelor. Vedeta s-a implicat într-un nou proiect, iar ținutele create pentru acesta sunt de-a dreptul impresionante.

Activă pe rețelele sociale, unde a strâns o comunitate de 522.000 de urmăritori, Mihaela Rădulescu a împărtășit cu fanii ei câteva imgini din culisele noului show la care ia parte, iar piesele vestimentare și machiajul realizat de profesioniști au transformat-o complet pe divă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie cu paiete și decolteu amețitor, Mihaela a demonstrat că la 51 de ani arată la fel de bine ca la incepturile ei în televiziune. Cu părul aranjat în bucle retro și machiajul smokey al ochilor, vedeta a apărut venită de pe covorul roșu.
Mihaela Rădulescu
Dacă primul look a fost primit cu multe laude de urmăritorii ei, a doua opțiune a fost și mai complimentată. Îmbrăcată într-un set alb format dintr-o bustiera și o fusta mulată, tip creion, Mihaela Rădulescu a fost comparată cu Sophia Loren.
Mihaela Rădulescu
Conștientă că modul în care arată este foarte important pentru munca ei, vedeta s-a lăsat pe mâna profesioniștilor și a mărturisit că își dă silința să arate impecabil. Și așa a și fost, drept dovadă sunt și reacțiile fanilor, care au concluzionat că Mihaela este de-a dreptul superbă: “Absolut superb look-ul iar tu, frumoasă ca întotdeauna!”, “Splendidă ! Ești o divă din toate punctele de vedere!”

Mihaela Rădulescu preferă să fie mai rezervată cu viața privată
Dacă în urmă cu ceva timp, Mihaela era mai deschisă cu viața ei și o arăta în detaliu și celor care o admiră, de ceva vreme, aceasta preferă discreția. Dacă nu a mai împânzit Instagramul cu poze alături de Felix, unii s-au gândit automat că s-au și despărțit.

Despre decizia de a-și ține viața personală departe de ochii curioșilor, vedeta a povestit la sfârlitul anului trecut într-un interviu pentru revista Viva: “Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”.