Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu are probleme cu nasul operat?

Este adevărat, Mihaela Rădulescu şi-a operat nasul. Ceea ce Click! a sesizat în urmă cu o lună a fost confirmat abia acum. Sâmbătă seara, pe când era machiată pentru Carnavalul de la Mamaia, Răduleasca cerut make-up artistului să manevreze cu grijă zona nasului, pentru că „e sensibilă”.

Foarte agitată, stresată şi pe fugă, aşa a apărut Mihaela Rădulescu (44 de ani) sâmbătă seara, în culisele Carnavalului de la Mamaia. Urma să fie transformată în Cleopatra şi să defileze la braţul lui Radu Mazăre. S-a lăsat pe mâna soţiei lui Bebe Cotimanis, make-up artistul Florina Mărcuţă, care a fost, cu şcoala ei de machiaj, partener al evenimentului.

„Mi-a spus de la început că nasul e proaspăt operat şi să am grijă când o dau cu pudră, să nu apăs foarte tare că zona e încă sensibilă. Ea venise parţial machiată, îşi pusese singură fondul de ten pe faţă, probabil pentru siguranţă. Dacă zona era dureroasă, tot mai bine e să o atingi singur. Are, într-adevăr, un nas fin, mic şi frumos”, a povestit, Florina Mărcuţă.

Potrivit esteticianului Florin Juravle, nasul poate fi amorţit şi sensibil la atingere timp de trei luni de la intervenţia chirurgicală. În această perioadă se recomandă evitarea traumatismelor. „Nu-i punea în pericol vindecarea, doar simţea o uşoară durere locală”, a explicat specialistul.