Showbiz, Stiri

Mihaela Radulescu, primele declaratii dupa ce a acceptat sa fie jurat la “Romanii au talent”.

Mihaela Radulescu a vorbit recent despre “Romanii au talent”. Din toamna, ea va juriza alaturi de Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis show-ul de talente.

Mihaela-Radulescu--primele-declaratii-dupa-ce-a-acceptat-sa-fie-jurat-la--Romanii-au-talent---Se-muta-in-Romania-

Vedeta a vorbit pentru prima oara despre acest subiect, pentru Click.ro. Prezentatoarea a povestit ce a determinat-o sa accepte acest rol si ca a vazut aceasta emisiune ca pe o provocare imensa.

“Cum sa nu fie? Asta m-a si facut sa accept, dupa atatea alte propuneri de la alte televiziuni, sa ma intorc pe sticla. E o emisiune pe care am urmarit-o atat in varianta ei romaneasca, cat si in cea britanica, franceza sau americana. E un program de referinta, care aduce in lumina potrivita orice om talentat, abia astept sa inceapa defilarea concurentilor. M-a incantat ideea de a juriza, de a alege, din perspectiva experientei mele in televiziune, pe cei ce merita cu adevarat sansa de a deveni cunoscuti si de a face o cariera din talentul lor”, a declarat Mihaela Radulescu.

In ceea ce priveste talentele care au propus-o pentru rolul de jurat, Mihaela Radulescu a marturisit care are cu ce se mandri si in acest sens.
“in pacate, cred ca lucrurile la care ma pricep cel mai bine au fost mereu vizibile: televiziunea, scrisul, capacitatea de a mobiliza mase de oameni pentru vreo actiune caritabila. Singurul talent pe care mi-l asum este cel de mama si cred ca mai am ceva note bune la gatit, cel putin de la cei apropiati, care au avut ocazia sa ma vada in “actiune” in bucatarie”, a mai spus Mihaela Radulescu.

Vedeta a marturisit ca, desi a acceptat acest rol, ea nu se va intoarce in tara.

“Nu ma intorc, doar fac naveta. Copilul meu a trecut in clasa a VI-a, e perfect integrat atat scolar, cat si social, n-as putea sa provoc schimbari majore in viata lui”, a marturisit Mihaela.