Showbiz, Stiri

După plată şi răsplată! Mihaela Rădulescu şi-a înşelat toţi bărbaţii din timpul căsătoriei

„Dani nu m-a cerut niciodată în căsătorie şi nici nu va fi cazul”

 Mihaela 5

Statutul de vedeta nu a ferit-o de suferinta in dragoste, dar nici de socul de afla ca e inselata. Mihaela Radulescu recunoaste insa ca si ea a fost infidela.

La 44 de ani, Mihaela Radulescu nu vrea sa mai auda de casatorie. Are o relatie de ani buni cu Dani Otil, e fericita, dar pentru ea acest capitol este incheiat.

In plus, spune ea, prezentatorul TV s-a resemnat cu gandul ca iubita lui nu se mai marita, asa ca nu a cerut-o niciodata de nevasta. „Dani nu m-a cerut niciodata in casatorie si nici nu va fi cazul. Eu si el am stabilit ca nu avem nevoie de casatorie. Am bifat deja capitolul asta si cred ca ajunge. Mi-am iubit barbatii cu care am fost, nu am stat cu ei din alte motive. Nu cred ca exista o singura mare iubire. De fiecare data il iubesti pe cel cu care esti”, a declarat Mihaela Radulescu pentru emisiunea lui Maruta.

Cat despre infidelitate… vedeta recunoaste ca nu e straina deloc de acest capitol: a inselat si a fost inselata.

Mihaela6

„Cred ca am fost inselata de multe ori, de minim 3 ori, adica cele trei divorturi. Dar e bine sa nu stii cand esti inselata. Mi s-a intamplat si mie sa insel, dar s-a intamplat asa cum se intampla femeilor, dupa ce simti ca nu mai esti asa iubita si adorata. De obicei, la mine s-a intamplat sa raman de tot acolo unde am plecat. Dar daca se numeste inselat pentru ca a fost in timpul altei relatii… Am suferit din dragoste, ca toate femeile. Azi dimineata am spus ultima data „Te iubesc””, a incheiat ea.

Desi s-a remarcat in televiziune, Mihaela Radulescu nu a terminat nici macar o facultate. A frecventat cursuri la patru facultati bucurestene – trei ani la I.E.F.S, doi la Filologie, unul de Psihologie si trei ani de Regie -, insa, din pacate pentru ea, nu a absolvit niciuna dintre universitati. Cu toate acestea, Raduleasca a trecut mai pe la toate posturile nationale de televiziune si a scris si cateva carti, iar avantajele materiale nu au intarziat sa apara.

 

blank