Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu are murături franțuzești la Monaco

Mihaela Rădulescu nu și-a uitat talentul de gospodină şi a pregătit murături pentru iarnă. Chiar dacă acum locuiește în Franța, Mihaela s-a descurcat și a reușit, cu unele improvizații, să-și umple cămara cu bunătăți.”M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasă li să dau iama în ele la fiecare vizită în România, aşa că am decis să fac murături… la Monaco”, a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook.

428309l.jpgts1411644232

Ea a povestit și câte improvizații a trebuit să facă: “Am găsit greu borcane mari şi n-am reperat patlăgeaua aia verde sau roşie care umplea borcanele din copilăria mea şi nici pepenii mici, cu care aş fi avut o relaţie zilnică, de plăcere şi consum excesiv. Aşa că, luând lecţii de la maestrele din familie, am decis să improvizez şi să împrietenesc, în acelaşi borcan, roşia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene roşu cu morcovul, merele cu mărarul uscat, sarea cu portocala, un amărât de ardei aprig cu un ciorchine de strugure şi, după acest patchwork de culori şi arome, am aşteptat cuminte să-şi facă o relaţie trainică şi iute”.

Vedeta a mărturisit că murăturile făcute la Monaco nu se compară cu cele din România, dar e mulțumită că nu s-a dat bătută: “Ce-a ieşit? Cu siguranţă, nişte murături < >, deh, cu gust de Croazetă. Cum spuneam, e uşor să scoţi muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoţi Moldova din ele”, a scris Mihaela.