Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Mihaela Radulescu, marturisiri cutremuratoare: “Tatal meu a murit cu mine de mana”

Mihaela Radulescu si-a pierdut tatal in urma cu cateva luni. Durerea prin care a trecut vedeta a fost una fara margini, caci marturisirile sale despre acest moment tragic sunt socante.

Mihaela-Radulescu--marturisiri-cutremuratoare---Tatal-meu-a-murit-cu-mine-de-mana-

Prezentatoarea TV a dezvaluit ca tatal sau a murit chiar in bratele sale, iar momentul a fost unul dramatic, pe care nu-l va uita niciodata.
“Tatal meu a murit cu mine de mana. N-a mai murit pana acum langa mine nimeni, nimeni. A fost un moment care m-a afectat foarte mult si care continua sa ma urmareasca pentru ca a fost o trecere foarte rapida de la tatal meu cel sportiv si bine facut la un om redus la 45 de kg, macinat de un cancer generalizat, care s-a stins tinandu-ma de mana.
N-am putut sa zac intr-o stare de doliu vizibila, adica sa fiu mereu in acord cu ceea ce simteam pe dinauntru. Cred ca m-a ajutat putin si faptul ca a trebuit sa ma intorc la munca, a trebuit sa zambesc din nou si sa ma port ca un om caruia nu i s-a intamplat ceva atat de sfasietor. Mai mult, stiind ca eu sunt stanca in familia mea, a trebuit sa fiu asa si pentru ceilalti, pentru mama si fratele meu, care e mult mai sensibil decat mine. M-am trezit iar in situatia de a fi cea care ii mobilizeaza pe toti, care trece mai usor peste moment, chiar daca ma doare tare”, a marturisit Mihaela Radulescu.