Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu: “Am mai mulţi decât e legal”

Vedeta de la Monaco este renumită pentru celebra ei colecţie. Mihaela Rădulescu are o veche obsesie pentru pantofi. Vedeta de televiziune a povestit că a pornit de la o singură pereche, pe care a purtat-o cu disperare în primii ei ani în presă, dar că în timp şi-a făcut o adevărată colecţie.

Mihaela„Unii au stat “de vorbă” cu mari artişti, politicieni, scriitori, preşedinţi”, a scris Mihaela Rădulescu pe net.

Iubita lui Dani Oţil mărturiseşte că are peste 150 de perechi de pantofi, sandale sau cizme.

“Ştiu, pantofii sunt o pasiune, pentru multe femei – la mine au fost parte din “uniforma” de vedetă tv. Şi nu ezit să port şi azi tocuri ameţitoare, căci ştiu ce efect au… şi ştiu ce mood grozav îmi dau. Domnilor, lăsaţi-ne să vă luăm minţile şi priviţi-ne mereu în ochi, chiar dacă aţi observat, pe furiş, ce culoare au tocurile”, a completat ea.

pantofii Mihaelei“Cred în puterea pantofilor de a-ţi schimba mood-ul şi de a da idei chiar şi celor mai plictisite fiinţe. Exagerez uneori cu înălţimea tocului, dar ştiu că un pantof bine plasat în prelungirea unei gambe duse la salî, face minuni.

Declar pe propria răspundere că-s obsedată de pantofi şi că am mult mai mulţi decât e legal, pentru o femeie care nu prea iese seara din casă”, a încheiat Mihaela Rădulescu.