Showbiz

Mihaela Rădulescu, mai frumoasă ca niciodată! Află secretul ei pentru o frumusețe răvășitoare, chiar și la 53 de ani!

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, a uimit pe toată lumea cu o poză în costum de baie la vârsta de 53 de ani! Frumoasa prezentatoare TV a arătat incredibil, cu un corp de invidiat care a atras privirile admirative ale tuturor.

Mihaela Rădulescu, mai frumoasă ca niciodată!

Mihaela Rădulescu este o vedetă mereu la înălțime, cu o carieră impresionantă în televiziune și o personalitate puternică care a făcut-o să fie una dintre cele mai cunoscute și iubite figuri publice din România. Ea a fost mereu admirată pentru formele sale fără cusur și pentru aparițiile sale îndrăznețe, care au stârnit imaginația multor bărbați.

Cu toate că a primit și critici dure în mediul online, Mihaela nu s-a lăsat intimidată și și-a asumat trecutul amoros controversat, dovedind că este o femeie puternică și independentă. Ea a fost protagonista unor pictoriale nud la vârsta de 52 de ani, demonstrând că frumusețea și senzualitatea nu au vârstă.

,,Eu și atâtea alte femei grozave de aceeași generație PUTEM, IUBIM, MERITĂM, ȘTIM ȘI SUNTEM MINUNATE, trebuie doar să ne vedeți cu adevărat, nu să ne judecați după niște cifre anoste. În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți.”, a declarat vedeta tv.

„Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a declarat vedeta.

Citește și  Un site de matrimoniale a exclus-o pe actrita Sharon Stone
blank