Showbiz, Stirea Zilei, Stiri

Mihaela Rădulescu își încalcă promisiunea

Mihaela Rădulescu a luat de bună voie decizia de a se retrage de pe micul ecran, plecând la Monaco hotărâtă să nu mai revină în țară în calitate de moderator.

Mihaela RădulescuAre aproape 20 de ani de carieră în televiziune, însă, la un moment dat a decis să renunțe la meseria care a consacrat-o, părăsind țara cu un gust amar că lucrurile nu se desfășoară nici pe departe așa cum își dorește ea. Atunci, spunea că nu se mai întoarce niciodată în țară în calitate de moderator. Ori de câte ori a fost solicitată, a răspuns doar invitațiilor de a fi gazdă la diverse evenimente mondene, deschideri, aniversări etc, de la care a avut și câștiguri destul de serioase, într-un timp relativ scurt.

Acum, circulă un zvon cum că Mihaela ar fi revenit la sentimente mai bune și că ar fi acceptat să revină din nou la Antena 1, pentru a continua seria de emisiuni “Duminica în familie”, pe un pachet salarial mult mai atractiv.

Acest lucru este posibil să se întâmple chiar din toamna acestui an, însă, se pare, nu se pune problema ca diva să se întoarcă aici pe timpul filmărilor. Pentru că Ayan studiază la o școală din Principat, Mihaela va fi nevoită să facă naveta Franța-România, înregistrând la fiecare venire câte două-trei emisiuni. R.E

 

blank