Showbiz

Mihaela Radulescu, in lacrimi

Preocupata sa ramana mereu in atentia opiniei publice, prin orice metoda, Mihaela Radulescu a marturisit recent ca nu a mai putut sa-si stapaneasa lacrimile. Dar erau lacrimi de bucurie. Mihaela-Radulescu--scandal-monstru-cu-presa-austriaca-

Nu, contrat a ceea ce sustin carcotasii,  tristetea nu isi are loc in viata vedetei. Ea a marturisit ca viata este una superba, presarata numai cu momente de fericire maxima. 

„Iubesc lacrimile de bucurie, de emotie puternica, de fericire, exact alea care te apuca din cele mai frumoase momente pe care iti e dat sa le traiesti. Stiti voi, nimicurile acelea adorabile, mirodeniile supreme ale vietii….Multumesc…cui stiu eu pentru ele !:) Si va doresc sa aveti cat mai multe momente sublime, in care sa va dati voie sa reactionati pe masura bucuriei pe care o traiti, fara stanjeneala, fara stat pe ganduri, fara teama ca cineva ar putea sa rada de voi. Rasul lor nu e niciodata la fel de pur si inaltator ca bucuria voastra, traita din tot sufletul, cu zambete si lacrimi amestecate ca intr-o bucurie de copil fericit…”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.
 
Maine, 1 august, Mihaela isi va sarbatori fiul pe care il are cu Elan Schawarzenberg, micutul implinind varsta de 11 ani, iar pe 3 august, vedeta insasi va marca, alaturi de iubitul ei, implinirea varstei de 46 de ani.
blank
blank