Mihaela Rădulescu
Showbiz

Mihaela Rădulescu, fotografia care spune totul despre despărțirea de Felix Baumgartner. Fanii au reacționat imediat

Mihaela Rădulescu a răspuns, iar, la zvonurile cu privire la despărțirea de Felix Baumgartner. Fanii nu au mai stat prea mult pe gânduri și au reacționat imediat.

Jurata de la Masked Singer România a fost adesea ținta bârfelor cu privire la viața sentimentală. Adesea s-a scris că s-ar fi despărțit de austriacul Felix Baumgartner, însă vedeta infirmat toate zvonurile apărute în presă în 2021, cu ultima s-a postare de pe Instagram.

Mihaela Rădulescu a postat o fotografie care spune totul despre despărțirea de Felix
Vedeta de la Pro TV este lipsită de inhibiții mereu a fost o fire extrem de sinceră. Totuși, relația cu austriacul Felix Baumgartner a fost adesea pusă sub lupă, mai ales pentru că cei doi preferă să fie mai discreți, iar el nu vizitează prea des România.

De multe ori, tabloidele autohtone au scris despre separarea celor doi și de tot atâtea ori, Mihaela Rădulescu a negat zvonurile. Relația lor nu doar că nu este gata să se destrame, ci din contră, din postările de pe Instagram ale vedetei pare că este mai strânsă ca niciodată.

Recent, Mihaela Rădulescu a postat o fotografie în care le-a arătat tuturor cum îl susține pe iubitul ei, fiind alături de el la fiecare cursă. În imagine se vede mașina lui Felix, iar în fundal vedeta de la Pro TV, chiar în spatele autoturismului.

„El conduce frumusețea aceasta, eu doar merg ca una!”, a scris Mihaela Rădulescu în semn de glumă, pe contul său de Instagram. Când au văzut imaginea, internauții au reacționat imediat cu mesaje de apreciere la adresa cuplului.

Aceasta nu este prima glumă de acest gen. La începutul lunii, vedeta de la Pro TV a distribuit o un clip video cu ea în timp ce face o „cascadorie” încercând să întoarcă o clătite și una cu iubitul ei în timp ce face o cascadorie în aer, cu avionul.

Felix Baumgartner, curtat de mai multe românce cunoscute
În trecut, Mihaela Rădulescu a vorbit despre faptul că iubitul ei austriac a fost curtat, în mai multe rânduri, de românce cunoscute în lumea mondenă din București.

„Toată populația de hateri din România i-a scris lui Felix diverse, pe rețelele de socializare, tot felul de porcării despre mine. Ce nu știu ei este că Felix întotdeauna mi le arată. Mi le arată, mi le trimite.

În engleză, în germană au încercat… toate variantele. S-au încercat inclusiv variante de trimis poze sexy… de diverse persoane publice. Săracii, habar n-aveau… dar cineva a făcut tot felul de încercări doar-doar Felix o răspunde ceva. Râdem și astăzi de ele. Se întâmplă până și în ziua de azi”, a declarat vedeta pentru Ciao.