Showbiz, Stiri

Mihaela Radulescu, facuta praf dupa prima editie de la „Romanii au Talent”!

Aseara, la Pro TV, s-a difuzat prima editie din show-ul „Romanii au Talent”. Iubitorii formatului n-au ratat niciun minut si se pare ca si bloggerii din Romania au fost extrem de atenti la noul juriu.

media_142631810157700700

Mihai Petre a fost „lasat la vatra”, iar in locul lui au fost aduse doua „forte”, Mihaela Radulescu si Cotimanis. Daca actorul care cocheteaza de mult timp cu PRO TV-ul n-a vrut sa iasa in evidenta, Mihaela Radulescu a facut-o si, conform internautilor, prestatia ei n-a fost prea grozava.

Primul care a contestat-o a fost Lucian Mandruta si omul n-a fost deloc bland. El a dat share la o postare a unei domnisoare si s-a aratat a fi de acord cu tot ce a scris ea. „Inteleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoita sa iti pui silicoane pentru ca sanii ti s-au lasat, cu fiecare zi care trece iti mai apare un rid pe fata si probabil ca treci printr-o criza destul de naspa. Dar asta nu iti da dreptul sa actionezi si sa vorbesti asa cum o faci. Esti penibila!”, au fost cateva din cuvintele urate pe care el i le-a adresat

media_142631809939649900

O alta bloggerita a numit-o „tiganca” si nici ea n-a fost prietenoasa cu „diva de Monaco”. „Pentru că am văzut-o în comparație cu Mihaela Rrădulescu. Iar în comparație cu țiganca asta arogantă, plină de arome fasolarde, fără absolut nicio valoare, din vreun punct de vedere, Andra este un monument de bun simț și modestie.”, se specifica pe net.

Nici o alta postare nu este prea blanda cu Raduleasca. „Mihaelo, la Piatra Neamț, la Petru Rareș, se învață bunul simț, înainte de a te culca cu ăi mai bogați din lume, ca să devii un nume. Sau măcar te învață să taci, dacă n-ai nimic bun de spus. Te dai un model. Apăi să știi că în seara asta ți-a ieșit! Modelul de AȘA NU NICIODATĂ, chiar dacă nu mai ai făină pentru cozonaci! Mai bine înghițim în sec după Mihai Petre sau Trăistariu, oricare ar fi, tot mai bun și mai savuros e.”, a scris altcineva.

blank