Showbiz, Stiri

Mihaela Rădulescu este cea care a spus “pas” lui Dani Oţil!

Ce-a păţit bietul Dani Oţil?! El a cerut-o de nevastă şi Mihaela Rădulescu i-a dat… papucii

raduleasca dani
Dani Otil a primit o lovitur[ din partea Mihaelei Radulescu, care l-a refuzat categoric
  Dani Oţil (33 de ani) nu şi-a închipuit că dacă o va cere pe iubita lui, Mihaela Rădulescu (44 de ani), de soţie, va declanşa dezastrul! În loc să ţopăie de fericire şi să accepte, cu ochii în lacrimi, propunerea lui, diva l-a refuzat.

 Apoi i-a dat lovitura de graţie, punând capăt relaţiei. Aşa se explică de ce, în ultima vreme, ea îşi recunoaşte deschis disponibilitatea, în vreme ce el pare că se îneacă într-un ocean de tristeţe.

1186045_626800134026791_367060260_n
Mihaela nu mai are nevoie de matinalul de la Antena 1

 Declaraţia Mihaelei de la începutul săptămânii, când a spus, la Teo în emisiune, că de la o vreme bărbaţii care se uită la ea au o şansă s-o cucerească, nu a fost făcută la mişto. E urmarea firească a faptului că Răduleasca a devenit o femeie singură şi disponibilă. Şi nu de ieri, de azi, ci de la sfârşitul lunii august! Ce s-a întâmplat în cuplul Rădulescu – Dani Oţil, în care totul părea perfect? O cerere în căsătorie! Dorită de el, nedorită de ea. O cerere care în loc să ducă la oficializarea unei relaţii de aproape cinci ani, a dus la despărţire.

Mihaela_R__dulescu___i_Dani_O__il
Adio fericire! Pe vremea cand Dani o sorbea din ochi pe Mihaela

Dani este presat de ceva vreme de familia lui să-şi caute o iubită de aceeaşi vârstă, cu care să se însoare şi să facă un copil. Surd la aceste rugăminţi, dar deschis la ideea de căsătorie, matinalul de la Antena 1 a-nceput să aducă vorba despre nuntă, voalat, în prezenţa iubitei lui.

Dani-Otil-si-Mihaela-Radulescu-poza-2011
Mihaela l-a iubit pe Dani pana la lacrimi, dar acum i-a trecut

Luând lipsa unui răspuns drept acceptare a acestei idei, a mers apoi până la capăt, cerând-o de nevastă pe Mihaela. Numai că răspunsul primit de la divă n-a fost cel sperat. Ea i-a replicat, ferm, că nu mai vrea să se mărite, cu el ori cu altcineva, şi nici copii nu mai vrea să facă. Apoi, a luat o decizie care i-a frânt inima iubitului ei: i-a spus adio!

 Surse din apropierea celor doi susţin că Mihaela a ales să se despartă de Dani pentru a nu-i strica viitorul şi a-i da ocazia să se însoare şi să devină tată, cum îşi doreşte, însă el e distrus şi ar face orice să o convingă să se răzgândească, relateaza libertatea.ro

 De când “s-a rupt lanţul de iubire”, Dani pare să fi căzut în depresie. Colegii de muncă au observat că i s-au înecat corăbiile şi este mai tăcut ca de obicei. Iar pe 24 august, când a împlinit 33 de ani, prezentatorul matinalului a fost singur. N-a făcut petrecere şi nici nu s-a văzut cu prietenii, preferând, în schimb, să se plimbe toată ziua cu motorul.

 Zilele trecute, când a fost abordat de jurnalişti şi întrebat dacă mai e sau nu cu Răduleasca, Dani a replicat, sec: “Îmi pare rău, dar nu aţi sunat persoana potrivită. Nu vă pot ajuta cu informaţii pe acest subiect”.

1174789_628550990518372_1563391789_n
Mihaela a anuntat ca e gata sa fie abordata de alti pretendenti

 Mihaela şi Dani au fost împreună aproape cinci ani. S-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pe atunci, multă lume nu le-a dat viaţă lungă împreună, din pricina diferenţei de vârstă: ea este cu 11 ani mai mare decât el. Un alt lucru care a alimentat “predicţiile” referitoare la iminenţa despărţirii a fost faptul că, ulterior, Mihaela s-a mutat la Monaco, venind doar ocazional în ţară. Nimeni nu şi-a putut imagina că nici distanţa, nici diferenţa de vârstă nu vor duce la ruptură, ci… dorinţa lui Dani de-a o lua de nevastă pe Mihaela. (I.G.)