Showbiz

Mihaela Rădulescu e dusă! Vezi cine spune asta!

Mihaela Rădulescu şochează din nou după ce a postat un dialog pe pagina s-a de Facebook în care se vorbeşte desprte calităţile şi defectele ei. Postarea în sine şochează prin simplul fapt că acel dialog este unul imaginar.

”Mai dă-o încolo pe Răduleasca, e dusă. Băi, mie mi se pare ca e foarte în regulă. Are un corp care n-are nicio legatură cu vârsta, se vede că face mult sport. Face pe dracu’, e tăiată toată.

Şi la banii ei, normal că-şi permite. Bre, nu poţi să-ţi pui silicon în muşchi sau botox în braţe, alea arată bine doar dacă faci sport, mănânci ce trebuie, dormi cât trebuie. Nu cred că-ţi trebuie bani ca să ai voinţă şi chef să arăţi bine. Haide, bre, mă leşi. N-ai auzit că şi-a scos nişte coaste ca să aibă talia aia?”, a început Mihaela dialogul imaginar care se vrea a fi între un poliţist bun şi unul rău.

”Am auzit că face câte o oră de sport în fiecare zi, că nu bea niciodată alcool, că nu zace pe nicio canapea, că e foarte activă şi disciplinată cu ea. E genul ăla, ştii tu, mereu zâmbitoare, nu e vreo acritură. Îşi creşte copilul singură, munceşte, scrie, iubeşte, zice ce gândeşte şi nu zice rău. Io cred că e enervantă doar pentru cei care nu o înţeleg şi nu vor să se inspire deloc din pofta ei de viaţă. Da, cred şi eu, când n-ai griji şi te ţine unul pe banii lui, eşti veselă toată ziua. Mie mi se pare că fata asta n-a muncit niciodată pe bonuri de masă şi sigur câştigă binişor din munca ei, pentru că are succes, a avut totdeauna în munca ei. Şi, ştii ceva? E perfect normal să primească şi nişte bani de la tatăl copilului, în orice lume corectă se întâmplă asta”.

Textul de pe Facebook se termină cu preocupările de zi cu zi, care arată că de fapt, Mihaela Rădulescu e o femeie normală şi nu merită invidiată.

”O zi minunată. Mă duc să-mi fac porţia de sport, să-mi iau copilul de la şcoală, să-l hrănesc, să verific lecţiile, să răspund la două interviuri, să scriu la carte, să plătesc nişte facturi, să mut lucurile de iarnă în boxă şi să le scot pe alea de vară, să mă ocup de un proiect umanitar cu nişte prieteni englezi, pentru copii români, să îmi sărut iubitul la telefon, să-mi fac un suc de legume şi să scot câinele la o tură de alergare.”

blank