Showbiz

Mihaela Rădulescu a renunţat la secrete şi arată tot

Mihaela Rădulescu a renunţat la secrete şi arată tot

Mihaela goalaGata, vedeta transmite un mesaj clar românilor, arătând că nu mai are nimic de ascuns. Poate că îşi mai ascunde doar satisfacţia că cei care-i vor vedea imaginea nud o vor trimite prietenilor şi o vor admira… în grup, cum ar veni. Exhibiţionismul uşor exagerat al Mihaelei Rădulescu seamănă cu cel al femeii care cerşea, tot voluntar, în urmă cu câţiva ani pe lângă Palatul Victoriei, pe jumătate goală, să lase impresia că are nevoie de ajutor cu adevărat. Mihaela are nevoie doar de atenţie, chiar dacă notele ei sunt sarcastice. Şi nu uită să precizeze că imaginea artistică a fost realizată de un profesionist – Marius Bărăgan – pentru Viva.

 

 

„Nişte unii vor da share şi mă vor toca pe paginile lor atât de mărunt şi de meschin şi vulgar, încât seara vor adormi fericiţi că a mai trecut o zi grozavă în viaţa lor – au făcut-o praf pe Răduleasca. (…) Oare ăia de numai înjură şi-s crispaţi, ce-or povesti bun şi frumos despre ei? Ştiu – exact răul pe care l-au făcut, căci asta-i ţine alive. Relax, oameni, avem toţi un loc şi-un rost, avem toţi DOAR o viaţă şi un set de bucurii la care avem TOŢI acces. Enjoy live, zic…”, încheie apoteotic în nevinovăţia ei Mihaela Rădulescu, pe pagina ei de Facebook.

 

E clar că ea n-are nici un fel de griji la „locul ei de muncă” din Monte Carlo, nu o dă şeful afară în şuturi, nu-şi face griji că nu-i ajunge salariul pentru întreţinere sau că fiul ei are nevoie de mai multe vitamine şi nu-i ajung banii nici pentru piaţă?! Şi atunci, cum să nu trăieşti zen?

 

Irina Ştefănescu

blank