Mihaela Rădulescu
Showbiz

Mihaela Rădulescu a rămas fără reacție! Ce a putut să îi facă Felix Baumgartner

Imagini cu casa lui Mihaela Rădulescu din Monaco! Felix Baumgartner a postat recent un clip în care face un gest prin care a câștigat inimile fanilor.

Felix Baumgartner s-a filmat spălând geamurile casei din Monaco a Mihaelei Rădulescu

Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, a postat recent pe Instagram un clip care a devenit rapid viral.

Sportivul austriac i-a câștigat pe fanii cuplului prin „skill-urile” lui de spălător de geamuri. Baumgartner le-a arătat astfel tuturor că poate curăța geamurile ca un profesionist.

El a însoțit clipul cu textul: „Fac niște bănuți aici în Monaco. Doar la clădirile cu etaj. Liber la rezervări”.

Filmarea a provocat sute de reacții din partea internauților. În mare parte, aceștia îl admiră pe Baumgartner pentru că nu se dă în lături de la treburile casnice.

“Omul ăsta e de neprețuit la casa Mihaelei.”, “Am vizionat clipul de 1000 de ori, ce tare!”, “Bravo Felix, dar Mihaela chiar merită.”, „Nu vezi zilnic un bărbat supersonic care curăță ferestrele.”,

“Eu stau la etajul 2, în România. Te invit aici, este seara ta, ca în melodia românească.”, “Wow! Ești tare gospodar! Merita??? E casa ta? Așa da…”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile stârnite de urmăritorii iubitului Mihaelei.

Felix și Mihaela călătoresc foarte mult

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „Vorbește lumea” în anul 2022, Rădulescu a vorbit despre relația cu sportivul.

Cei doi au aceeași vârstă, 54 de ani, sunt împreună din 2014 și călătoresc enorm, fapt care este pe placul vedetei din România. Ea nu se declara o mare fană a treburilor casnice:

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă. Locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, pentru că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit. Nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru.

Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme.

Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a declarat Mihaela Rădulescu anul trecut, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

blank