Showbiz, Stiri

Mihaela Radulescu a ajuns sa boceasca pe net! Iata ce mesaj le-a transmis fanilor

Mihaela Radulescu a primit multe urari cu ocazia implinirii varstei de 44 de ani, iata ce mesaj lacrimogen le-a transmis fanilor

Mihaela_Radulescu_04

O data cu varsta femeile devin din ce in ce mai sensibile, la fel si Mihaela Radulescu. Aceasta a implinit de curand varsta de 44 de ani, iar cu aceasta ocazie a tinut sa posteze pe Facebook un mesaj dedicat tuturor prietenilor si fanilor ei.

Mihaela Radulescu mai avea un pic si ne arata si o filmare din care sa ii vedem lacrimile de crocodil, asa de emotionata a fost.

„Incerc sa va fac sa va uitati in ochii mei si sa cititi asa – nu am cum sa va multumesc fiecaruia in parte, mi-ar lua saptamani…Sunteti peste tot…, aici, in mesajele private, in grupul secret , pe telefonul francez, in mail si…probabil si in telefonul romanesc, a carui cartela a cedat. Ma simt invadata de iubire, de prietenie pura si de o energie pe care promit sa v-o intorc inzecit ! Va multumesc !!! Mi-ati daruit numai bucurie. La multi ani tuturor celor care se bucura zilele acestea de iubirea celor dragi. La multi ani impreuna!”, a spus Mihaela Radulescu pe conul de Facebook.

blank