Showbiz, Stiri

Mihaela Mihai, ŞOCATĂ. Hoţii voiau să o UCIDĂ cu o bâtă de baseball

Artista se luptă de doi ani să afle cine i-a spart conacul din satul Măgura, comuna Bezdead, judeţul Dâmboviţa, iar rezultatul anchetei i se pare incredibil. În timpul unei alte spargeri, infractorii au omorât un bărbat cu o bâtă de baseball, apoi au recunoscut că erau pregătiţi să acţioneze identic şi în cazul cântăreţei. Mihaela Mihai are însă altă variantă.
mihaela_mihai_741317l_97661000

După o viaţă de artist, Mihaela Mihai e spaima autorităţilor. Nemulţumită că nu s-a recuperat nimic din obiectele furate, evaluate la peste 30.000 de lei, artista susţine că poliţia a pus cazul ei în cârca infractorilor criminali fără probe şi a contestat fără succes soluţia autorităţilor.
 
Chiar dacă au trecut doi ani, Mihaela Mihai îşi aminteşte totul perfect: “Hoţii mi-au răscolit casa ca-n filme, am fost în stare de şoc două săptămâni. Poliţia a adus un câine antrenat care s-a oprit la poarta vecinului căruia i-am lăsat cheile de la poartă, să le dea animalelor de mâncare în lipsa mea. Poliţiştii n-au luat în considerare proba, spunând că e normal să ia urma omului care vine des pe aici. Însă el nu a avut niciodată cheia casei… Apoi, tot ei au spus că spargerea nu putea fi dată decât de cineva care cunoştea cei patru câini care erau liberi în curte. Au cerut urgent mandat de percheziţie pentru nişte suspecţi. Doamna procuror a autorizat percheziţia după trei zile. După două luni m-au anunţat că i-au prins pe spărgătorii care între timp omorâseră cu o bâtă de baseball un bătrân pentru a-i fura economiile din casă. Hoţii au recunoscut că şi la mine veniseră cu bâta respectivă”, a spus vedeta, scrie ziarulring.ro.