Showbiz, Stiri

Mihaela Borcea printre singurii romani de la nunta Veleriei Marini

Mihaela Borcea a avut placerea de a asista la nunta fostei iubite a lui Catalin Botezatu, Valeria Marini

Mihaela BorceaMihaela Borcea s-a numarat printre singurii 3 romani invitati la nunta fostei iubite a designerului Catalin Botezatu. Mihaela Borcea a povestit despre nunta Valeriei Marini spunand ca a fost cu totul deosebita si romantica. Mireasa a cantat 3 melodii de dragoste dedicate sotului, iar toate domnisoarele de onoare au primit cadou cate un colier de diamante.

Mihaela Borcea a mai dat si detalii tehnice, respectiv ca nunta a avut loc la Vatican, de Paste, cadourile au fost donate unei fundatii de caritate, iar printre invitati s-au numarat si celebritati ca Craig David si Ivana Trump.

Deasemenea Valeria Marini este cunoscuta pentru talentul actoricesc si performantele din teatru. S-a nascut in Italia, Roma, pe 14 mai 1967 si a urmat Liceul classic Maria Dettori si cursuri de modeling

„Doar trei romani au fost la nunta Valeriei Marini. A fost o nunta cu totul speciala. Mireasa a cantat trei melodii pentru sotul ei, toate de iubire. S-a dansat pana dimineata. Nu cred ca Valeria si sotul ei au plecat in luna de miere pentru ca ea avea filmari. Poate dupa aceea vor pleca in Sardinia.”, a povestit Mihaela Borcea.

blank