Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, se distrează de minune într-o vacanță exotică în Zanzibar, alături de bărbatul lângă care şi-a găsit liniştea, Sorin.

Mihaela Borcea, iubitul ei, Sorin Rap, și un grup de prieteni au ales ca destinație Zanzibar pentru vacanța lor de vară. Fosta soţie a lui Cristi Borcea nu s-a sfiit să își etaleze formele pe plajele din Zanzibar.

Aceasta a dorit să împărtășească cu urmăritorii ei de pe Instagram imagini din vacanța ei de lux, astfel că a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Sorin Rap, dar și alături de prietenii care i-au însoţit.

Cine este Sorin Rap, bărbatul în braţele căruia Mihaela şi-a găsit liniştea

Mihaela Borcea și-a refăcut viața după ce a divorțat de Cristi Borcea cu Sorin Rap, iar la 51 de ani este mai îndrăgostită ca niciodată. Mihaela și Sorin au o poveste de dragoste desprinsă din filme. Sorin a fost șoferul Mihaelei.

„Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea Sorin Rap la acea vreme.

Despre povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap s-a aflat la începutul lui 2018. Sorin Rap este fost polițist, şi unul dintre foştii angajaţi de încredere ai Mihaelei Borcea. Zvonuri despre idila lor au apărut însă cu mult timp înainte de acest moment. Angela, fosta soţie a lui Sorin Rap, a ieșit în public cu scandal, acuzând-o pe Mihaela Borcea că „i-a furat bărbatul” .

Mihaela a divorțat de Cristi Borcea în 2011, după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Mihaela are trei copii împreună cu fostul acţionar de la Dinamo, Patrick și gemenii Angelo și Antonia.