Showbiz, Stiri

Micuţa Irina Columbeanu a aflat că bunica ei a murit

Fetiţa a aflat durerosul adevăr, că nu mai are bunică. Irinuca, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu, a aflat că bunica ei nu mai este în viaţă.

Veronica Bulai IrinaMatei Miko, naşul de cununie al Monicăi Gabor, a dezvăluit că fetiţa în vârstă de 6 ani ştie că Veronica Bulai, cea care a îngrijit-o până la divorţul părinţilor săi, a murit.

„Da, vă pot spune sigur că fetiţa ştie, dar datoria mea de naş este să le respect intimitatea şi nu vă pot da niciun fel de detalii”, a precizat Matei Miko.

Veronica Bulai a fost cea care a avut grijă de Irina în timpul căsniciei Monicăi cu Irinel, dar mai ales atunci când modelul a decis să plece în SUA pentru a-şi contrui o carieră internaţională.

IrinaRude, numeroşi prieteni, dar şi mai mulţi gură-cască, au condus-o ieri pe ultimul drum pe Veronica Bulai. Locul în care femeia îşi va dormi somnul de veci: la ieşirea din Bacău, într-o groapă de pământ săpată la marginea cimitirului.

Surse din administraţia cimitirului au dezvăluit că locul de veci a fost ales chiar de fosta doamnă Columbeanu, tocmai pe considerente de preţ.

Veronica Bulai (54 de ani) a murit joia trecută după ce o piatră a lovit-o direct în cap. Tragedia s-a petrecut la Cheile Olteţului, în Gorj, la intrarea în peştera Polovragi.