IT&C

Mici trucuri ce te scapă de zgârieturile de pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei

Oricât de grijulii am fi cu gadget-urile de ultimă generație, mai devreme sau mai târziu tot vor apărea mici zgârieturi pe ecranele acestora şi asta pentru că le utilizăm zilnic.
Micile zgărieturi pot fi însă camuflate astfel încât să nu strice aspectul telefonului sau tabletei. Iată ce soluții am descoperit pentru a scăpa de zgârieturile de pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei…

Radiera
Banala radieră se dovedeşte a fi de un real folos în cazul zgârieturilor de pe ecranul telefonului sau al tabletei. Multe persoane au încercat deja acest truc spun că este mai mult decât eficient. Tot ce trebuie să faci e să freci delicat, cu o radieră moale și albă, zona zgâriată. În câteva secunde, vei remarca faptul că aceasta începe să dispară. Simplu, ieftin și eficient!

Alcoolul
E bine să știi, încă de la început, că dacă alegi să folosești această metodă, trebuie să amesteci o parte de alcool, cu 5 de apă. Vorbim aici de cantități foarte mici, de exemplu, la o jumătate de linguriță de alcool, vei folosi 2 lingurițe și jumătate, chiar 3, de apă.
Îmbibă o cârpă moale în acest amestec și curăță ușor zona zgâriată. Explicația acestei metode ar sta în faptul că majoritatea dispozitivelor mobile au un strat special pe ecran, care, în contact cu alcoolul, se topește încet și umple zgârietura