Ne-a obisnuit cu lucruri bine aranjate, păr lucios si drept, dar dupa ce a parasit Casa Alba, Michelle Obama a devenit tot mai indrazneată în ceea ce priveste aparitiile publice.

Ne-a obisnuit cu boburi vine aranjate, par lucios si drept, dar dupa ce a parasit Casa Alba, Michelle Obama a devenit tot mai indrazneata in ceea ce priveste aparitiile publice.

Imbracata intr-o salopeta albastra, cu paiete, Michelle a vorbit cu Gayle King despre cat de mult s-a schimbat viata sa dupa plecarea de la Casa Alba, dar a abordat si un subiect sensibil: tendinta femeilor de a se pune pe plan secund. Ulterior, a reluat tema si pe pagina sa de Instagram.

“Un lucru pe care il aud in continuare de la femei din intreaga tara este cat de greu este sa ne punem pe primul loc”, scria doamna Obama la descrierea unei postari pe Instagram.

“Suntem primele care avem grija de prieteni, familii, colegi, dar ne plasam ultimele pe lista noastra. Vestea buna este ca putem face o schimbare. Am vazut-o in viata mea”, a mai punctat ea, indemnandu-le pe femei sa impartaseasca cum au reusit sa devina o prioritate in viata lor.