International, Stirea Zilei, Stiri

Michael Schumacher nu-şi revine din comă

Familia este disperată!

Schumi

Familia şi prietenii lui Michael Schumacher nu-şi pierd speranţa deşi veştile sunt îngrozitoare! Stau cu toţii, neîncetat, lângă fostul campion mondial de Formula 1 in incercarea de a-l ajuta sa iasa din coma indusa. Doctorii spitalului din Grenoble au inceput in urma cu mai bine de o saptamana procesul pentru scoaterea din coma indusă.

Cu toate eforturile doctorilor, din pacate, Michael Schumacher nu si-a revenit nici pana astazi din comă. Presa germana anunta ca rudele si prietenii incearca sa accelereze procesul pentru trezirea fostului campion mondial. Astfel, acestia ii vorbesc non-stop lui Michael Schumacher, deoarece specialistii sustin ca procesul de trezire se va accelera.

„Vocile cunoscute au un efort de calmare pentru pacient”, a declarat doctorul Heinz Peter Moecke de la clinica Asklepios din Hamburg.

Sotia lui Michael Schumacher, Corinna si tatal sportivului, Rolf, sunt membrii familiei care isi petrec majoritatea timpului la spitalul din Grenoble.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. De atunci si pana la 30 ianuarie, Michael Schumacher a fost in coma indusa, doctorii începând la acea dată trezirea, dar bolnavul nu a raspuns procesului pana acum.

 

blank