International, Stiri

Michael Schumacher ar putea ajunge doar… o legumă?!

Veşti teribile de ultimă oră despre fostul pilot de Formula 1

michael-schumacher

Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, Michael Schumacher se afla in stare critica. Sansele ca el sa-si mai revina scad pe zi ce trece.

Cotidianul american New York Times a facut o vizita la Spitalul din Grenoble, acolo unde este internat Michael Schumacher, care se afla in coma de pe 29 decembrie 2013.

“In afara spitalului de 9 etaje nu se mai afla niciun jurnalist, doar un banner de incurajare, care iti indica prezenta lui Michael Schumacher ca pacient acolo”, noteaza New York Times.

“Michael Schumacher e in continuare in coma si in stare critica. O recuperare completa pare improbabila in acest moment”, continua jurnalistii americani.

Michael Schumacher a cazut in timp ce schia in statiunea franceza Meribel, pe 29 decembrie 2013, si s-a lovit cu capul de o piatra. A fost transportat de urgenta la Spitalul din Grenoble, acolo unde doctorii au decis sa-l bage in coma indusa, pentru a-i proteja creierul, grav afectat in urma loviturii.

Dupa mai bine de o luna, doctorii au hotarat sa inceapa procedura de scoatere din coma a lui Michael Schumacher, numai ca inca n-au reusit, din cauza unor complicatii, conform informatiilor furnizate de presa din Germania.